RRETH NESH

Me një përvojë 15 vjeqare në ndërtimet metalike, Z. Sadri HOXHA, dhe ekipi i tij, ju ofrojn aftësit e tyre për ndërtime të ndryshme metalike. Ne ju ofrojm gilindera, para mbuloj, shkallë, struktura të ndryshme për ndërtesa dhe dekorime.